Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Słuchawki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema spece, krótka piłka: czy opłaca sie kupic te słuchawki?

To jest ukryta treść, proszę

A i mam pytanie czy bedzie wychodził z nich dobry dźwięk przestrzenny w grach FPS?

@Down Prosze konkretniejsze odpowiedzi ; D

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Sie nie znam ale jak dal mnie cena = jakosc a te sa za 30 zl. wiec nie wiem jak sie beda sprawowaly

Ja kupilem w sklepie komputerowym za 100zl. mam je pare mies. i nadal jak dam na FULL to jebia po uszach ze az milo

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Jeżeli myślisz na tyle logicznie, że jesteś w stanie sobie uzmysłowić wartość .... nie nie źle zaczynam.

Za 30 złotów cudów nie będzie. Słuchawki są takie jakie są. Dźwięk będzie znośny, mikrofon zresztą też. Traktuj je jako coś przejściowego i bądź delikatny dla majka :)

Nic więcej z tej kwoty nie wyciśniesz. Do 50 zł jest luka i koniec. Różnice między poszczególnymi markami w tym przedziale są znikome. Zwracałbym uwagę jedynie na jakość materiałów i wygodę.

f.png

Gość malutki688
Opublikowano

Dla mnie najlepszy jest sprzęt Razer'a :D

Sprzte fajny ale ma swoja cene :( Ja polecam sluchawki Fatal1ty.Mam i jestem bardzo zadowolony.Cena okolo 120 zl.W fps-ach dobrze wszytko slychac.

Opublikowano

Sprzte fajny ale ma swoja cene :( Ja polecam sluchawki Fatal1ty.Mam i jestem bardzo zadowolony.Cena okolo 120 zl.W fps-ach dobrze wszytko slychac.

Nie polecaj gówna.(prawie) Każdy kto ma bądź miał te słuchawki żałuje że je kupił. Dźwięk zacznie Ci przechodzić z z jednego kanału na drugi, będziesz miał echo z mikrofonie itp. Nie polecam.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Lepiej upić droższe słuchawki tak za 60-100 zł, no chyba, że nie masz za dużo kasy na słuchawy to kup te wyglądają na nie złe.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...